ФОРТЕКС НУТРАСЮТИКАЛС

За нас

Фортекс Нутрасютикалс е в списъка на водещите компании, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България.

Фирмата предлага природни продукти с контролирано и гарантирано качество, на цени, съобразени с възможностите на българските потребители. Целта на екипа е да продължава да представя на българския пазар иновативни решения и да развива портфолиото си така, че да отговаря на все по-високите изисквания на клиентите, като се запази традиционното качество.

От 2011 година Фортекс Нутрасютикалс разполага със собствена производствена и лабораторна база в София.

Fortex

Мисия

Фортекс Нутрасютикалс е изцяло българска фирма, фокусирана върху здравето на хората.

Политиката за развитие на хранителните добавки и здравната козметика на фирмата е базирана на доказани научни достижения в диетиката и фармацията. Фортекс Нутрасютикалс фокусира дейността си върху природните вещества и тяхната биологически максимална съвместимост с човешкия организъм. Подходът, който се използва за създаването на всеки продукт е новаторски и с максимален ефект за крайния потребител.

Нашатa цел е да допринесем за повишаването на здравната култура за профилактика, превенция и терапия с ефективни природни екстракти без странични действия.

  • Fortex
  • Fortex

Екип

Team

Подходът към хората започва от екипа. Той е съставен изцяло от млади хора с магистърски степени в областта на фармацията, маркетинга, инженерните науки.

Изградена е система за обучение, която включва два учебни цикъла всяка година.

Екипът е винаги на разположение на всички лекари, фармацевти и клиенти за допълнителна информация и методическа помощ, засягаща ефективността и безопасността на продуктите на фирмата.

Партньори

Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс са налични във всички добри аптеки в страната.

Фирмата има медицински и търговски представители, които са на разположение на фармацевти, лекари и медицински специалисти.

Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс се изнасят в над 25 страни в Европа, Азия и Африка

Кариера

Ако смятате, че с Вашите знания, умения, опит и амбиции бихте допринесли за успеха на Фортекс Нутрасютикалс, не се колебайте да изпратите CV.